Project omschrijving

Cardio Kickboksen

Een complete & intensieve training en verlies méér dan 600 cal. per uur!

Je traint met andere sporters waarbij de stoot- en traptechnieken vanuit het Kickboksen worden beoefend. Het mooie van deze training is dat alle stoot- en traptechnieken voluit ingezet kunnen worden, omdat je hierbij niet altijd rekening hoeft te houden met een fysieke tegenstander.

Daarnaast wordt er bij deze les niet gespart. De training verloopt in een hoog tempo, waarbij jij je gehele lichaam zal trainen. Tevens is er tijdens de training  aandacht voor een diversiteit aan rek & strek, buikspier- en krachtoefeningen.

Wij zullen je op elke training weer stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, zodat je na afloop met een voldaan gevoel en zonder blessures het sportcentrum zal verlaten.

Cardio Kickboksen is dé krachtige cardio-workout waarbij iedereen zich helemaal kan uitleven! Tijdens de groepsles is er op geen enkel moment onderling fysiek contact. Al jaren nemen mannen en vrouwen met veel plezier deel aan de lessen. Het geeft je al het beste van het Kickboksen.

Daarnaast  is het goed voor je stoot- en traptechnieken en voor het zelfvertrouwen. Aan het einde van iedere les volgt een sessie stretching en spierversterkende oefeningen voor de buikspieren.